Contact

handgeven
Discretie en beroepsgeheim zijn noodzakelijk om je veilig te voelen.

Dat spreekt voor mij vanzelf. Ook voor mijn echtgenote zijn die principes dagelijkse werkelijkheid. Als een van ons twee niet aan de telefoon kan komen bestaat de mogelijkheid de beantwoorder in te spreken. Doe dat dan s.v.p. altijd duidelijk, met uw voor- en achternaam, + telefoon nummer, liefst ook uw woonplaats. We weten graag wie ons trachtte te bereiken. Als terugbellen zeer gewenst is, dan zegt u dat er wel bij. En indien u ons op het spoor kwam via mijn website vinden we dat aangenaam te weten.

Els ontmoette ik al in 1960. Dan ruim vijf jaar kennis. Sinds augustus ‘66 zijn we getrouwd. We hebben samen vier kinderen. En zijn hartstikke blij met twee kleinkinderen. Voor mij is Elsje o.a. mijn ‘Stille Kracht’. Zij heeft ook -uiteraard- een eigen druk maatschappelijk leven o.a. schrijver leerboeken voor werkers in de gezondheidszorg.

We bellen dan zo spoedig mogelijk EENmaal terug. Daarna rekenen we weer op uw initiatief.

beperkingen van de therapeut

  • Ik werk het liefst in het Nederlands. In het Engels en in het Duits kan ik me wel behelpen.
  • Doordat ik alleen werk ben ik niet het vanzelfsprekende adres voor cliënten die met ernstige verslavingsproblematiek te kampen hebben. Ik vind het noodzakelijk dat er in dat geval 24-uurs beschikbaarheid, teamwork en afstemming is. Maar gelukkig zijn daarvoor veel landelijke en lokale instanties beschikbaar.
  • En ik ben zelf niet tevreden over de resultaten die ik, voor zover ik daar zicht op heb, bereiken kan ten behoeve van mensen met autisme. Ik vind het pijnlijk. Mijn temperament, mijn emotionaliteit blijken nogal eens contraproductief te zijn in mijn contact met mensen waarbij verdriet en zorgen rond autisme voorop staan. Ik vrees dat ik dat nu nog onvoldoende verbeteren kan. Het zijn overigens diezelfde eigenschappen die mij vaak verrassende moed geven in therapeutische sessies
  • Verder: als mensen lijden aan (psycho-)somatische klachten dan wil ik erop mogen vertrouwen dat zij ook een -goed- contact hebben met hun huisarts.aforismen11

Belangrijk vooraf:
Raadpleeg eerst de ‘VOORWAARDEN’  ,waaronder de kosten
De meeste kans dat u persoonlijk contact krijgt:

 Op maandag t/m vrijdag van 9-18 uur, zaterdag wordt de telefoon ook wel opgepakt.

Bezoekadres: Aalsterweg 255A   (de poort is los, maar dicht)
vanaf centrum of vanaf Dommelenverzoek bij telnr_email in CONTACT
Postadres:
Aalsterweg 255 / 255A, postcode 5644 RB, Eindhoven,
tel. 040-2125577 . Bij het eerste contactzoeken met duidelijk je/uw naam.   Anonieme telefoontjes worden niet beantwoord!

N.B.
Wij zijn niet te vinden, hoop ik toch, op de sociale media, zoals facebook.

En we willen dat tot nader bezien, ook zo houden.
Ik heb rust en stilte in mijn hoofd nodig. En wij ook rust op ons erf.

CV
klik op bovenstaande CV voor de NAMEN en STROMINGEN, AANDACHTSVELDEN