Medewerkers van de website

Afbeelding (100)

Digital StillCamera
Ton Bonewald

Ton heeft mij bijna vanaf mijn prille computerbegin (2003?) heel geduldig – zijn levenlange ervaring in het onderwijs kwam goed van pas – geholpen iets te begrijpen en kunnen op de computer.
Moeizaam, gestaag. Daar is veel meer uit ontstaan. Samen naar circus-voorstellingen, naar het Roergebied, naar “zijn” Rotterdam. Maar ook meerdere malen als steunende gezelschapsheer naar de Filderklinik* onder Stuttgart waar mijn zusje(1949),de laatste weken van haar leven verbleef. Samen genieten van piano-uitvoeringen. Ach zoveel. We zien wel wat de toekomst nog allemaal mogelijk maakt.

Helaas. Ton is inmiddels plotseling overleden. Zijn crematie heeft op
3 april 2015 plaatsgevonden

Jos ChappinIMG_0817
Jos Chappin

Jos stapte in 2008 kordaat mijn leven binnen.Toen ik met “technische”problemen bij de ECA*/computerclub binnenliep. Hij kwam op mij af, hoorde mij aan en zei dat hij dan wel bij mij op de PC moest zijn. Ondertussen weten we niet beter dan dat we samen iets willen ondernemen. Of samen zonder program. Zijn laatste vondst? In een allereerste kennismakingsgesprek in zijn eigen wooncomplex met medebewoner Henk Scholten vraagt hij aan die, Out of the Blue: Zou jij dan niet een vriend van mij kunnen helpen bij het realiseren van een eigen website. Hij wil weer meer gaan werken.  E.C.A.computerclub

Studentaanhuis.nl
Student aan huis

Alle STUDENTEN bij mij thuis van harte bedankt:
Mereke(april2004),Dominic, Jimmy, Luc,–, Julien, Wouter, Rik, Mark, Martijn, Jasper, Tom, Martijn-de andere.
Ze kwamen gewoon aangefietst: door striemende regen, dikke laag sneeuw, bloedhitte-geen werkweer-, en ja ook gewoon Hollands weer. studentaanhuis

IMG_1812 conny
Conny van Rijn (fotografie)

Conny kwam binnen – nieuw en open rondkijkend ” ik hoorde dat je goed wat foto’s van je werkomgeving kon gebruiken en ik fotografeer graag dus laat me maar wat rond lopen ” (of zoiets toch)
Het was een aangenaam bezoek en anderhalf uur later was ze weer weg. Ik begrijp dat ze door verdieping en leren nu ook professioneel verder gaat.
Alle foto’s voor de diashow van de praktijkruimte zijn door haar gemaakt. Ben heel content.
Door haar inzet voor mij kwam het vertrouwen dat een eigen website toch eens mogelijk zou worden. Haar email-adres is: conny.van.rijn@live.nl

Henk Scholten
Henk Scholten (webdesign)
Henk zit dan samen met Jos al de andere ochtend vroeg ter orientatie bij mij. En zegt dan bij vertrek vriendelijk glimlachend  plusminus: Laten we maar beginnen. We zien wel hoe het uitpakt. Meer woorden waren het niet. En, ijs en weder dienende, denken we beiden dat we elkaar niet uit het oog willen verliezen. Want is het al niet prachtig wat hij voor mij gemaakt heeft. Henk zegt: Zeg maar wat je nog mist. Dan kijk ik wel. Ik ben toch de hemel te rijk. Voor de goede verstaanders. Dat is nu(maar dan real live) ‘positief accomoderen’ (PESSO*). Zoveel mazzel. Afkloppen op ongeverfd hout.        En we delen lezen als voedsel.
Een van Henk’s websites is : https://mijnboekenmolen.wordpress.com/over/

Achtergrond-mos op dakplaat

einde

mos op plaat