Voorwaarden

U komt naar een bijeenkomst speciaal voor u (of u beiden). U hebt u goed voorbereid, tenminste wat van de recensies van deze website doorgenomen, uw keuze blijkbaar gemaakt. U komt uit vrije wil, misschien dringend aangeraden, maar toch zelf ingestemd.

JE WORDT VERWACHT: het gebouw achter in de tuin is speciaal voor dit soort gelegenheden gebouwd.

ingang van het praktijkgebouw

De W.C. is gepoetst, de koffie of de thee gereed gehouden; je gastheer is fris; heeft ervoor gezorgd dat hij uitgeslapen is. Hij weet dat je naar de VRAGENLIJST zult hebben gekeken, misschien nog iets hebt opgezocht of nagevraagd. Je hebt die lijst niet zomaar nodig maar jij hebt je voorbereid.

Kortom: we zijn beiden verwachtingsvol en we weten allebei: dit is een belangrijk moment voor ons beiden.

Je bent naar achter komen lopen, je buitenkleren aan de kapstok gehangen en je telefoontje is uitgezet (net als in de concertzaal).

De therapeutische ontmoeting is al begonnen: we praten niet óver therapie, we dóén therapie.
aforismen4Een intake bestaat niet: we tasten elkaar af, zo open mogelijk. Zo leren we elkaar kennen, voor uw goede doel. Gelukkig hebt u starters-voordeel: de therapeut heeft zich immers al publiekelijk (op deze uitgebreide website immers ) behoorlijk in de kaart laten kijken. U bent nog nieuw voor mij.

Ik heb mijn doorleefde jaren + mijn vele praktijkjaren + een gedegen achtergrond.

Dat dan weer wel. Ik ben helemaal beschikbaar. Zullen we dan maar?

Welkom, nogmaals

quote2

KOSTEN

Voor de allereerste keer betaalt iedereen een vast bedrag.
Zoals u een kaartje koopt naar een musical in de Randstad of een grote voetbalwedstrijd. We nemen zeker ook zo’n eerste ontmoeting altijd ruim de tijd.
Voor 2018 heb ik het bedrag vastgesteld op € 85. Ook voor 2021  blijft dat tarief gehandhaafd.
Bij voorkeur maakt u het bedrag over kort voor de afgesproken datum op mijn rekening NL48INGB0001327377 t.n.v. J.C.J.M. van Mechelen te Eindhoven. Of ik reken erop dat u het bedrag gepast bij u heeft.

Aan het eind van het eerste gesprek blijkt, of is al gebleken of we samen verder gaan. In samenspraak stellen we het tarief vast en hoe er betaald gaat worden. Ik vraag mensen naar draagkracht: tussen de 50 en 135 euro per consult-uur. Als dit niet voor u is op te brengen, praat er dan met me over. Ik ben daar welwillend in.

Wel moet ik vragen als u verhinderd bent uiterlijk 48 uur vooraf af te zeggen.En ‘no show’, toch ‘pay’. Zonde van uw geld. Bedenk: Er zijn maar ‘weinig kaartjes’ per week verkrijgbaar. En trouwens ook jammer voor iemand die graag een plek in mijn agenda had gekregen.